Garantie Accesorii Fashion

Garantie Produs

Garantie pentru Accesorii Vestimentare (Bratari, Brose, Coliere, Cercei, Inele etc.)


EVOPROM SERVICES SRL, generic denumit Vintagetime.ro sau www.vintagetime.ro , in calitate de Vanzator/ Distribuitor asigura calitatea produselor comercializate.

Produsele de tip "Accesorii Vestimentare" cumparate prin intermediul site-ului www.vintagetime.ro beneficiaza de o perioada de garantie de 1 luna, acordata din momentul cumpararii. Garantia vizeaza eventualele defecte de fabricatie a produselor. Nu se pot returna produsele daca acestea nu prezinta defecte de fabricatie, ci prezinta defecte datorate unei utilizari necorespunzatoare. Daca produsul nu mai este disponibil pentru inlocuire, Vintagetime.ro garanteaza inlocuirea lui cu unul de aceeasi valoare la alegerea cumparatorului. Aceasta inlocuire va fi facuta in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produsului defect.

Garantia se acorda cu conditia respectarii urmatoarelor reguli de folosire:

– nu folositi bijuteriile in timpul desfasurarii activitatilor sportive, menajere;

– evitati contactul bijuteriilor cu produse cosmetice( parfum, creme, produse de ingrijire);

– nu supuneti bijuteriile la socuri mecanice;

– nu purtati bijuteriile atunci cand faceti baie, piscina, sauna, etc.;

– nu introduceti bijuteriile in apa, solventi, aburi;

– depozitati corespunzator bijuteriile, nu in medii umede cum ar fi baia.

– scoateti bijuteriile inainte de culcare deoarece în timpul somnului le puteti deteriora, deforma, zgâria sau rupe.

– deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile deoarece manevrarea brusca a sistemului de inchidere poate duce la defectarea acestuia.

Drepturile consumatorilor sunt conforme cu O.G. nr. 21/1992 republicata si LEGEA Nr. 449/2003, precum si a altor modificari ulterioare. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de conditiile de garantie prevazute in acest certificat de garantie.